sklep intymny Polityka prywatności

1. Zamawiający dokonując rejestracji w Sklepie wyraża zgodę na gromadzenie i przetwarzanie przez Sprzedawcę danych osobowych podanych w formularzu danych osobowych w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. „ o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2002 r. nr 101 poz. 926 z późn. zm.). wyłącznie w celu realizacji umów sprzedaży.
Administratorem danych osobowych jest Damian Śniecikowski Sklep Internetowy Kupsobieczas  NIP: 6842349427, REGON: 122762959; 32-020 Wieliczka ul. Długa 22C/1

2. Zamawiający może wyrazić zgodę na otrzymywanie od Sprzedawcy informacji o charakterze reklamowym i handlowym, w tym za pomocą środków komunikacji elektronicznej. Zgoda ta jest udzielana przez Zamawiającego poprzez odznaczanie odpowiedniej opcji na formularzu zgłoszeniowym „newsletter”.

3. Zamawiającemu przysługuje prawo do wglądu do treści podanych danych osobowych oraz ich poprawiania, a także żądania usunięcia danych.

4. Innym sposobem zbierania przez nas informacji o użytkownikach jest stosowanie mechanizmu "cookies". Cookies to dane, które system zapisuje na dysku komputera użytkownika, dzięki czemu będzie mógł go "rozpoznać" przy ponownym połączeniu. "Cookies" są całkowicie bezpieczne dla komputera użytkownika, nie mają one prawa ingerencji oraz dokonywania żadnych zmian systemowych w komputerze użytkownika. Włączona obsługa "cookies" jest konieczna do działania sklepu internetowego.

5. Pliki „cookies” używane są w celu dostosowania zawartości stron internetowych do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych. Używane są również w celu tworzenia anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają zrozumieć w jaki sposób użytkownik korzysta ze strony internetowej co umożliwia ulepszanie jej struktury i zawartości, z wyłączeniem personalnej identyfikacji użytkownika.

6.Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie dopuszcza umieszczanie plików „cookies” na urządzeniu końcowym. Ustawienia te mogą zostać zmienione w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików „cookies” w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
Ograniczenie stosowania plików „cookies”, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.

7. Zbiór danych osobowych jest zarejestrowany w GIODO Nr dokumentu 8585/2015

Witaj w sklep-intymny.eu Aby odszukać interesujący Cię produkt wybierz odpowiednią kategorię poniżej

seksowne stroje waginy wibratory sado masokulki gejszy powiększanie penisa dildo lubrykantyzatyczki analnemasaż ciałakondomyapteka erotyczna

sklep intymny do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl